Back to All Events

Antwerp Symphony Orchestra, Belgium


  • De Roma 286 Turnhoutsebaan Antwerpen, Vlaanderen, 2140 Belgium (map)

Tien Oscars won West Side Story in 1961. Meer dan vijftig jaar later oogt deze New Yorkse versie van Romeo en Julia nog steeds stijlvol en blijkt de muziek van Leonard Bernstein aanspraak te kunnen maken op eeuwigheidswaarde. In december verzorgt het Antwerp Symphony Orchestra live de symfonische begeleiding bij dit onvolprezen meesterwerk. En waar kan deze terugblik op de filmgeschiedenis beter plaatsvinden dan in Antwerpens historische bioscoop De Roma?

West Side Story ©1961 Metro-Goldwyn-Mayer Studio Inc. All rights reserved.

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid.

Earlier Event: November 24
Theater Dortmund, Germany